HEM / KUNDTJÄNST / Villkor & frakter

Våra fantastiska villkor och frakter 

(OBS endast demouppgifter)

Villkor

Våra köpvillkor följer Konsumentköplagen och de regler som gäller för Internet- och distanshandeln. 

Priser  

Alla priser är angivna med moms och i svenska kronor. 

Frakt  

0:- i frakt inom Sverige med Dhl eller Posten.
199:- i frakt till Danmark och Finland
389:- i frakt till Europa + Norge 

Tullavgifter 

Vid leveranser utanför Sverige ansvarar kunden själv för tullavgifter mm. Ej uthämtade paket debiteras med 295:-

Exp. avg. 39:- på order under 100:-

Säker betalning 

Vi erbjuder säker betalning via våra partners, se aktuella alternativ på kassasidan.

Köpvillkor 

Handla nu - betala efter leverans! Vi erbjuder delbetalning eller faktura via flera olika partners. Se aktuella alternativ på vår kassasida.

Leveranstid  

Varorna lämnar vårt lager inom 24 tim från det vi mottagit din order (Mån - Fred). Om någon vara är slutsåld så meddelar vi dig det tillsammans med beräknad leveranstid. Restordrar skickas fraktfritt till dig.  

Leveranssätt  

Vi skickar varorna med paket till ditt lokala Postens hämtningsställe eller DHL Service point ställe inom Sverige. Spåra paketet via www.posten.se eller www.servicepoint.se Mindre paket kan du i vissa fall få direkt hem i brevlådan.   

Outlösta paket   

Paket som inte hämtats ut senast två veckor efter leveransavisering debiteras med fraktkostnad, returfrakt samt hanteringskostnader med totalt 295kr inklusive moms. Vid skrymmande post tas även en extra avgift ut enligt gällande frakttabell.

Returrätt och bytesrätt  

Från det att du mottagit dina varor har du full bytes- och returrätt i 14 dagar från det du tagit emot varan (sk ångerrätt enligt konsumentköplagen). När du skickar tillbaka varorna ska de vara oanvända och i originalförpackning. Vänligen meddela oss innan du returnerar varorna. Returfrakten vid byten och returer betalas av köparen. Återbetalning  sker senast 30 dagar efter att vi mottagit produkten i retur.

Garanti  

Alla varor vi säljer kommer med en 1-årsgaranti som gäller från köpdatum. Kvittot är ditt garantibevis så spara alltid det. Normalt slitage och skador pga. oaktsamhet ersätts inte av garantin. Vid reklamationer under garantin så står vi för returfrakten. Vänligen kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. Du har även 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen.  

Reklamera  

Har du fått fel eller en felaktig vara från oss ska du reklamera den till oss så fort du upptäcker felet. Vi står för returfrakten i det fallet så kontakta oss så informerar vi dig om hur du gör för att få en returfraktsedel av oss. Transportskada bör anmälas samma dag som du tar emot leveransen till Köksprodukter via vår Kundtjänst . Du bör under inga omständigheter lösa ut ett paket som ser skadat ut, även om du tror att innehållet är oskadat! Om du upptäcker skadan först efter att du öppnat paketet reklamerar du omedelbart till Köksprodukter enligt ovan. 

Tvist & 18-årsgräns  

Vi en eventuell tvist så är vår policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Vi säljer inte till personer under 18 år utan målsmans godkännande.  

Kunduppgifter 

Personuppgiftsansvarig är Demoföretaget AB, organisationsnummer 123456-7890. Genom att registrera sig som medlem samtycker den registrerade till att Demoföretaget AB behandlar dennes personuppgifter i enlighet med dessa villkor. Demoföretaget AB lagrar medlemmars personuppgifter i syfte att administrera och hantera medlemmens användning av funktionalitet, medlemstjänster och erbjudanden. 

Alla personuppgifter som Demoföretaget AB lagrar behandlas med största sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Den registrerade (medlemmen) har enligt 26 § i personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftlig ansökan ställd tillDemoföretaget AB, få besked om vilka personuppgifter om den registrerade som Demoföretaget AB behandlar samt hur dessa behandlas. Den registrerade har också rätt att enligt 28 § i personuppgiftslagen (1998:204) begära rättelse i fråga om personuppgifter som Demoföretaget AB behandlar om den registrerade. 

Reservation för fel i uppgifter

Ibland kan priser för varorna bli fel. Vid eventuellt fel pris, underrättar vi er snarast innan vi skickar varorna och ni har självklart rätt att ångra köpet om ni vill.

Om du har frågor om våra villkor och frakter - kontakta gärna oss

Pågående kampanjer och erbjudanden

Jordnöt

55

SEK

/ kg

Peppar röd

22

SEK

/ kg

Plommon röda

50

SEK

/ kg

Jordnöt X

Pris:
55

SEK

/ kg

Antal

Art.nr.:
9102

Produktvikt: 1000 g
Förpackningsstorlek: Eco-påse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed a sapien ac est interdum laoreet. Su

Peppar röd X

Pris:
22

SEK

/ kg

Antal

Art.nr.:
9017

Produktvikt: 500 g
Förpackningsstorlek: Eco-påse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed a sapien ac est interdum laoreet. Su

Plommon röda X

Pris:
50

SEK

/ kg

Antal

Art.nr.:
4001

Produktvikt: 1000 g
Förpackningsstorlek: Eco-påse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed a sapien ac est interdum laoreet. Su

KONTAKT

Äppelgränd 27A
123 45 Staden

Telefon: 0123-45 67 89

E-post: info@sitesmart.se

HETA KATEGORIER

Outlet
Nyinkommet

SiteSmart® - E-commerce platform developed by MediaVault® International

© Fruktcompaniet demoföretaget AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart