Frukter REA - 50% rabatt på utvalt sortiment.

En grå inloggnings symbol som öppnar sidan där du kan logga in.

Personuppgiftspolicy hos Local Garden

Personlig integritet är viktigt och du måste känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss.  I denna integritetspolicy informerar vi om hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande

Hem / Kundtjänst / Personuppgiftspolicy

1. Ansvar för personuppgifter

Local Garden behandlar de personuppgifter som du delger oss och ansvarar för att dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning.

2. Personuppgifter som behandlas

De personuppgifter Local Garden  kan behandla och samla in om dig i egenskap av besökare på vår webbsida och som användare av våra tjänster är i huvudsak kontaktuppgifter som namn, adress, telefonnummer, epost, personnummer, betalningsuppgifter och i vissa fall även annan information du delger oss i formulärens fritextfält. Även IP-nummer för information om din användning av webbplatsen samlas in. Vi använder oss av Svea Kredit betallösning för e-handel, läs hur dom hanterar personuppgifter på www.svea.com

3. Ändamål för behandling av personuppgifter

Vid din registrering i e-handel eller i formulär på vår webbplats, samt vid din kontakt med oss gällande frågor eller information samlas information om dina uppgifter i våra system. Även när du surfar på någon av våra webbplatser kan vi automatiskt hämta information om dina besök samt om din dator i syfte att förbättra din upplevelse av våra tjänster till dig. Vi kan även samla in personuppgifter från externa källor vid adressuppdateringar.

4. Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge vi enligt lag är skyldiga att göra detta. Vi har utarbetat gallringsrutiner för att säkerställa att personuppgifter inte sparas längre än vad som behövs för det specifika ändamålet. Hur lång lagringstiden kan bli är olika beroende på ändamål med behandlingen och hur länge uppgiften är nödvändig för ändamålet. Efter det kommer vi att på ett säkert sätt gallra eller avidentifiera dina uppgifter så att det inte längre går att koppla dem till dig.

5. Tillgång till personuppgifter

Som utgångspunkt behandlas dina uppgifter endast av Local Garden. Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till tredje part utanför Local Garden. Vi vidarebefordrar inga uppgifter till tredje land utanför EU/EES.

6. Skydd av personuppgifter

Local Garden har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter från förlust, manipulation och obehörig åtkomst. Vi anpassar fortlöpande våra säkerhetsåtgärder i enlighet med framstegen och utvecklingen på det tekniska området.

7. Dina rättigheter

Enligt gällande lagstiftning har du rätt att när som helst begära ut information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade och även raderade. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföringsändamål. I varje nyhetsbrev som skickas ut finns information om vart du vänder dig för att avregistrera dig för utskick.

Vid frågor om Local Garden hantering av personuppgifter, registerutdrag, rättning eller radering av uppgifter vänligen kontakta personuppgiftsansvarig genom att skicka ett brev till: Local Garden, XXX....

Om du tror att Local Garden inte har uppfyllt dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen, har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Integritetsmyndigheten (IMY). Kontaktuppgifter finns på: https://imy.se

8. Cookies / Kakor

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används. En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på alla webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner.

Vi använder oss även av Google Analytics, en nätverksanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. Det är tredje part cookies som vi använder oss av i syfte att förbättra våra tjänster och för att ge en statistisk utvärdering av våra besökares trafik. Det är inte möjligt att spåra identiteten hos individer med dessa tjänster. Den information som genereras på detta sätt kan överföras till en server utomlands och lagras där. Du kan själv förhindra att cookies lagras genom att justera inställningarna i din webbläsare. För mer information, se Google Analytics sekretesspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är du intresserad av blommor och växter så skickar vi fina erbjudanden och information om nyheter.
Anslut redan idag så missar du inget!

Om Local Garden

Local Garden är ett företag som specialiserar sig på att sälja lokalproducerad frukt av högsta kvalitet. Genom att samarbeta med noggrant utvalda lokala fruktodlare, erbjuder vi en rad läckra fruktsorter som är helt odlade på närbelägna gårdar.

En vit sociala media ikon för plattformen Facebook. Klicka på denna för att se vår Facebooksida.
En vit sociala media ikon för plattformen Instagram. Klicka på denna för att se vår Instagram.
En vit sociala media ikon för plattformen Youtube. Klicka på denna för att se vår Youtube kanal.
En vit sociala media ikon för plattformen Pintrest. Klicka på denna för att se vår Pintrestsida.

Kontakta oss

Ikon av ett kuvert Östra Hamngatan 3, 591 37 Motala

Copyright © 2024 localgarden.se - Powered by Sitesmart